Προφίλ

Το γραφείο τελετών «Ο ΜΥΣΤΡΑΣ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί ανελλιπώς από το 1906 στην Αθήνα και από το 1923 στο Μαρούσι και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Αθηνών. Η πολυετής ενασχόλησή μας στο χώρο των τελετών (4 γενειές) μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε με τη μέγιστη διακριτικότητα που απαιτείται, τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορέσετε να αποχαιρετίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη δέουσα τιμή. Με απόλυτη συνέπεια, αναλαμβάνουμε τελετές, μνημόσυνα, επαναπατρισμούς καθώς και διαδικασίες αποτέφρωσης.

Στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε δύσκολη οικογενειακή στιγμή σας με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να σας αποδεσμεύσουμε, αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες ώρες που βιώνετε.

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό για εσάς όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Mε έδρα μας το Μαρούσι και την Κηφισιά, εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα.